“Bijzondere handgemaakte sieraden en producten om dierbare herinneringen te bewaren en koesteren”.

wie wij zijn

Welkom op onze website. Een plek waar we jullie graag laten zien wat wij zo ontzettend graag maken.

 
Engel & Haas is ontstaan in 2019. Ik (Daisy) net moeder geworden van een prachtig meisje en mijn moeder op het punt te stoppen na altijd gewerkt te hebben in de zorg. Allebei opzoek naar iets nieuws, iets waar we blij van werden maar tegelijkertijd iets konden delen met anderen. Door de jaren heen zijn we ons zo bewust geworden hoe dankbaar we elke dag zijn met een gezond leven samen. We kregen te maken met afscheid in verschillende vormen (miskramen en het afscheid van hele dierbare familieleden). Het vasthouden van mooie herinneringen speelde meer dan ooit te voren en ik denk dat dit het begin is geweest van onze reis samen. Handen in de klei….

Onze lieveling (armband) ontstond als eerste, een hartje met symbolische kleine ruimte voor bijvoorbeeld wat zand of as. De draaischijf in ons atelier had ondertussen ook onze aandacht. Want het draaien hierop is nog een heel vak apart. Hier zijn onze koesterkruikjes ontstaan. Gewoon doordat de klei draaide en we onszelf uitdaagde zo iets kleins mogelijk te maken. 
Toen ook deze een glazuur laagje kregen en we ze zijn gaan vormen tot draag ketting viel langzaam alles op zijn plek. Herinneringen koesteren in welke vorm dan ook, iets bij je dragen in onze sieraden (ja want al onze sieraden hebben een unieke symbolische kleine ruimte!) of misschien wel iets bewaren in een van onze andere werken. Een lieve, natuurlijke stijl kenmerkt onze sieraden en werk. De klei uit de grond afgewerkt met natuurlijk zijde lint en prachtige natuurlijke kleuren. Het liefst op blote voeten en haren in de wind..
 
Voel de vrijheid ons aan te spreken voor vragen of wensen en natuurlijk om rond te kijken op onze website!

Liefs Daisy & Nanna

“ik koester en draag je, neem je mee op avontuur ”