verzend- en retourbeleid

 

Verzenden

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen binnen Nederland:

€4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€6,75 voor bestellingen die als pakket worden verstuurd.

Daarnaast hebben wij de optie aangetekend te versturen dit zullen wij vermelden bij desbetreffende producten. 

De kosten hiervan bedragen €8,70. 

Daarnaast zijn er ook werken die niet verzonden worden maar wordt geacht wordt deze af te halen.


We doen ons uiterste best de aankoop binnen 1 week te verzenden. Echter maak en levertijd van maatwerk en speciale aanvragen zullen besproken worden met de klant. Hier worden duidelijke afspraken over gemaakt.


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na verzenden de eerst volgende werkdag tussen 09:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Product terugsturen?

Jammer, maar ook bij ons is het natuurlijk mogelijk een product om welke reden dan ook te retourneren. Dit geldt echter niet voor maatwerk producten of producten met duidelijke persoonlijk karakter.

 

Binnen 14 dagen na het versturen heb je het recht de aankoop te annuleren. Dit graag per email naar engelenhaas@gmail.com. Geef hierbij duidelijk aan om welk product het gaat, en uiteraard mag de reden wanneer gewenst worden vermeldt. De kosten voor de retour zending zijn altijd voor de klant, met voorwaarde dat het pakket aangetekend wordt verzonden. Het gaat nu eenmaal om zeer unieke stukken die we graag weer veilig terugzien in ons atelier.

 

Nadat je hebt laten weten het product retour te willen sturen heeft u nogmaals 14 dagen de tijd het product retour te zenden. Wij zullen het aankoop bedrag binnen deze 14 dagen overmaken. Echter is wel de voorwaarde dat wij het product inmiddels ontvangen hebben.

 

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is , dan kunnen we deze waardevermindering van het product/verpakking aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

 

Ruilen

Wil je een product omruilen dan verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen voor een oplossing op maat!

 

Verkeerd adres!

Oeps een verkeerd adres doorgeven? Neem dan echt zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan zo snel mogelijk de bestelling te wijzigen. Mocht dit helaas niet meer lukken dan berekenen wij de gemaakte kosten door om deze alsnog op het juiste adres af te kunnen leveren. 

“ik koester en draag je, neem je mee op avontuur ”