“Bijzondere handgemaakte sieraden en producten om dierbare herinneringen te bewaren en koesteren”.

Handwerk

Alles wat je hier tegenkomt hebben wij persoonlijk met de hand voor jou gemaakt. Met liefde en aandacht zorgen wij ervoor dat elk item een eigen unieke uitstraling krijgt waardoor geen product hetzelfde is. We vormen de klei met onze handen en tools en geven het met glazuur de mooiste kleuren mee. We bakken het op hoge temperaturen waardoor alles met elkaar versmelt. De klei reageert op de warmte, op de bijzondere samenstelling van de glazuren, en maakt van elk product een bijzondere eenheid.

klei

We gebruiken voor onze producten verschillende soorten klei om voor elk product de mooiste en gewenste resultaten te behalen. Uitgedroogde klei verwerken we zo dat we het opnieuw kunnen gebruiken en dus geen verspilling hebben van ons werkmateriaal. Op deze manier maken we optimaal gebruik van het product en zorgen we ook een beetje voor het milieu.

Gele asketting van keramiek. Gevormd als kruikje en afgewerkt met een zijde koort.

glazuur

Ons aardewerk geven we de mooiste kleuren door verschillende samenstellingen van glazuur. We houden van mooie rustige kleur samenstellingen, maar ook diepe kleuren en hier en daar een felle afwerking heb je misschien al voorbij zien komen. Elke kleur wordt zorgvuldig gekozen en met liefde aangebracht op het gebakken werk. 

Hoogwaardig zijde

Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit chinees zijde. Het gladde koord is gemaakt van bijna puur witte zijde. Deze zijde is zeer aangenaam om te dragen en wordt daarom ook vaak aangeduid als “tweede huid”. 


Belangrijk om te weten is dat dit koord kan gaan rafelen, dit zorgt voor een mooi effect aan het sieraad. Het is dus geen defect van het product!

Asarmband in de vorm van een hart van keramiek. Afgewerkt met zijde lint en in een roze sieradendoosje.

Milieu

Met ECO verpakkingen proberen we onze producten zo milieu bewust te verpakken en te versturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verpakkingen gemaakt met FSC-gecetificeerde materialen, biologische materialen, gerecyclede materialen of producten die een Fairtrade-keurmerk hebben. Dit is te herkennen aan het ECO friendly logo op onze verpakkingen. Ook wij moeten natuurlijk wel eens schikken want uiteindelijk gaat het erom dat het product veilig en wel bij jou aankomt!

“ik koester en draag je, neem je mee op avontuur ”