herinneringssieraden en beelden van keramiek

Welkom bij ons keramiek atelier.

Wij (moeder en dochter) ontwerpen/maken sieraden en beelden in ons atelier om blij van te worden, te bewaren en misschien wel het allerbelangrijkste: te koesteren voor altijd. Onze handgemaakte sieraden bevatten kleine ruimtes die je elk kunt vullen met bijzondere herinneringen en ook onze beelden bevatten vaak deze eigenschap. 

sierraden vol herinneringen

Onze handgemaakte sieraden bevatten een kleine ruimte waar je een symbolische herinnering in kunt bewaren. Neem bijvoorbeeld onze koesterkruikjes. Dit prachtige herinneringssieraad draag je dicht bij je hart, en vul je met bijzondere herinneringen zoals:

       de eerste baby haartjes

       een stukje stof

       een dierbaar briefje

       misschien wel een beetje grond of zand van een speciaal moment

–    symbolische hoeveelheid as van een dierbare

Kortom met deze ketting kun je een eigen invulling geven aan het koesteren van bijzondere momenten, 

personen en/of dieren.  

 

Neem hier snel een kijkje tussen alle kruikjes!

Herinneringen bewaren

Herinneringen bewaren, we doen het allemaal. Herinneringen koesteren geeft het gevoel dat een moment of een dierbare dichtbij is. Je kunt het nog even vasthouden, nog even terug gaan naar toen. Het tastbaar maken is wat wij voor jou proberen te vangen. Neem bijvoorbeeld onze herinneringen slinger. Een prachtige slinger maar met een dierbare herinnering, namelijk de stof. Je kunt hiervoor eigen stofjes opsturen, denk hierbij bijvoorbeeld aan kleding, een deken etc. Net wat voor jou speciaal is. Onze voorbeeld slinger is voor ons een heel dierbaar feestje geworden, wil je het verhaal erachter horen? Lees dan ons blog!

Bijzondere assieraden & beelden

 

 

 

 

 

 

Onze handgemaakte keramieke assieraden en asbeelden geven jou de mogelijkheid kleine hoeveelheden as te bewaren in bijzondere mooie handgemaakte beelden. Urnen hebben doorgaans nog wel eens een bepaald imago, laten we het zo zeggen er zijn veel urnen die strak, donker en zwaar voelen. Maar wij laten jou graag zien dat er nog zoveel meer mogelijk is met het bewaren van as. Onze kleurrijke keramieken asbeelden stralen liefde en licht uit. Daarnaast geven ze hopelijk een lichtpuntje en troost voor jouw/jullie verlies.  

 

Onze assieraden waaronder de lievelings (asarmband) bevat een kleine holle ruimte aan de achterzijde. Deze wordt afgesloten middels een hartje.  Hierin draag je een kleine symbolische hoeveelheid as van een dierbare in mee. Onze lievelings zijn er veel verschillende kleuren en stylen, elke armband is uniek. We zijn er dan ook van overtuigd dat je je lieveling er vast tussen gaat vinden!

Heb jij of hebben jullie bijzondere specifieke wensen of ideeen?

Neem gerust eens contact met ons op, dan kijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

 

“ik koester en draag je, neem je mee op avontuur ”